TRACTAMENT DE LESIONS CRÒNIQUES EN NATUROPATIA

Quan una lesió perdura en el temps més enllà del que caldria esperar, quan es queda estancada i no evoluciona o no fan efecte els medicaments, podem dir que es tracta d’una lesió crònica. Molts són els factors que intervenen perquè això esdevingui, alguns no depenen directament de nosaltres però d’altres sí. La naturopatia treballa sobre aquest aspectes que mantenen aturada l’evolució de la lesió per reactivar el procés de curació o com a mínim per pal·liar-ne les conseqüències. D’aquesta manera la naturopatia dóna resposta a preguntes com: per què no m’acabo de curar? Per què tinc tantes recaigudes? O per què els medicaments ja no em fan efecte?

PROGRAMA

1. Definició de naturopatia i de la medicina al·lopàtica

Descripció de què és i com treballa la naturopatia. Descripció de la filosofia naturopàtica. Ubicació de la naturopatia en la societat actual.

2. Breu descripció de l’evolució històrica de la medicina natural

Com va néixer la medicina natural i com ha arribat als nostres dies.

3. Tècniques de tractament en naturopatia

Breu explicació de les principals tècniques que fa servir la naturopatia en els seus tractaments

4. Tractament de lesions cròniques en naturopatia.

Descripció detallada de com es tracta una lesió crònica amb naturopatia. Exemple pràctic de com s’apliquen les tècniques naturopàtiques.

Acte ofert per Xavi Fernàndez. Osteòpata i naturòpata. Divendres 18 de maig a las 19.15h en el restaurant COS, Bonaire, 9-11, La Garriga.

CTN La Garriga

Sant Francesc, 66, La Garriga.

93 871 93 12 / 691 86 25 26 ctnlagarriga@gmail.com

Acupuntura. Biodescodificación. Craneosacral Biodinámica. Drenaje Linfático. Fisioteràpia. Flores de Bach. Homeopatía. Naturopatía. Osteopatía Ginecológica. Osteopatía. Podología. Quiromasaje. Reiki. Técnica Metamórphica. Depilación Laser. Belleza. Estética. Masaje Geotermal.

Compartir entrada:

Últimos posts

Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?