SALUT I MUNTANYA: ESTIRAMENTS

Una xerrada en la qual volem apropar els estiraments a totes les persones que els hi agrada gaudir de  la muntanya.  Les sortides a la muntanya i les activitats que en elles es realitzen no deixen de ser una pràctica esportiva i como a tal han de tenir unes pautes que permetin cuidar la nostra salut i d’altra banda ajudar-nos a millorar el nostre rendiment.

Malauradament de vegades per ignorància, per manca de temps o d’organització moltes d’aquestes mesures entre les quals trobem els estiraments no es porten a terme. L’esport fet a la natura i en concret a la muntanya requereix un esforç físic sotmès a factors que no podem controlar com son les inclemències del temps, el terreny irregular, el mal d’alçada que  multipliquen el desgast que pateix el nostre cos i per tant em de ser especialment cuidadossos amb ell.

En aquesta xerrada parlarem de quins efectes tenen els estiraments en el nostre cos, per que es tan necessari estirar, com i quan devem fer-ho.

Per més informació us convidem a visitar el nostre apartat sobre estiraments i a consultar els nostres articles relacionats.

La xerrada tindrà lloc el proper dia 22 d’abril a les 19:30h, animeu-vos a venir es totalment gratuïta.  Contacteu amb nosaltres perquè les places a son limitades. Sala polivalent, Edifici d’estudiants ETC, Plaça civica , Universitat Autònoma de Barcelona

 

Descaregueu-vos el temari aquí

 

Compartir entrada:

Últimos posts

Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?